Treningstøy i fine farger gjør deg glad!

Det å dra på treningssenteret kan i blant føles som et ork. Vekkerklokken ringer tidlig om morgenen. Du snur deg i senga, ser bort på det gamle, slitte treningstøyet du la frem i går og tenker: nei, jeg trener i morgen i stedet.

Hvorfor skal det være så vanskelig i blant, når få ting er bedre enn den fantastiske mestringsfølelsen etter en treningsøkt? Tenk på sist gang du gjennomførte en skikkelig treningsøkt: Stoltheten av å ha gjennomført, lettelsen over å være ferdig og det deilige endorfin-rushet i kroppen som får deg til å smile fra øre til øre. Du vet at du har gjort en kjempejobb for deg selv og for kroppen din! Trening gir deg mer energi, du sover mye bedre, og du motvirker livsstilsykdommer ved å ha en aktiv livsstil.

Unn deg noe nytt og fint hvis det hjelper på motivasjonen

Hva med å kjøpe noe nytt å ha på deg til neste gang du skal ut i ilden? Skaff deg en lekker treningstights i en glad farge som rosa, oransje eller gul og du vil føle deg så mye bedre! Sterke farger gjør at du ser mer opplagt ut. Finn en farge og passform som kler deg og din kroppsfasong. Noe som får deg til å føle deg like flott som du faktisk er!

Er du ikke den fargesprakende typen, men mer komfortabel i nøytrale jordfarger, finnes det masse fine treningsklær i de tonene også. Når du har på deg noe du føler deg fin i, vil det forhåpentligvis gi deg litt ny motivasjon! Sørg for å velge noe som ikke bare ser bra ut, men som også er komfortabelt å ha på seg! Alle liker å ta seg godt ut, men utseende skal ikke trumfe komfort!