Kosmetisk kirurgi og bedre velære

Når vi føler bedre om oss selv, er det enklere å ta vare på egen kropp og helse. Som ung voksen kan det være vanskelig å finne plass i verden. Utdanning, jobb, fritid og venner kan fort bli altoppslukende. Det er masse meninger om hvordan utseendet skal være, hva slags klær vi må ha, hårstil, hvordan vi skal prate og alt annet vi skal og ikke skal.

Ikke alt kan endres med kostholdet

Det hadde vært fantastisk om alt enkelt kunne fikses med riktig kosthold og trening. Har du hatt mastektomi? Har du opplevd sykdom med varige skader? Opplevd at trening ikke gir det nødvendige resultatet? Hos Motiva er profesjonelle eksperter klar til å hjelpe. Det vet hvor viktig det er for selvbildet og mental helse at kroppen din gir deg riktige og styrkende følelser. Som kvinne er det kritisk at kroppen er kvinnelig. Alt er ikke avhengig de rette kurvene her og der, men at du føler deg som kvinne i din kropp. Noen ganger trengs kosmetisk inngrep for å rekonstruere og bygge opp kroppen.

Start på nytt

Hos motiva.health møter du kunnskap og ekspertise. Hjelp til planer for dine bryster, eller rumpe, og erfarne kirurger som vet hva de snakker om. Kosmetiske skader etter bilulykker og andre traumer behøver ikke  bety at kvinnekroppen er fortapt. Med kritiske øyne, teknisk innovasjon og ekspertise er alt klart for deg. Motiva har ulike brystimplantater som kan gi hva du ønsker. Ulik størrelser, kvalitet og egenskaper på implantatene gir deg rom for samtale om alle disse tingene. Ved bruk av nye metoder kan du se hva sluttresultatet blir. Naturlig mykhet og passform hvor du fortsatt kan ha et aktivt liv uten smerter og ubehag er det vanlige etter kirurgiske inngrep. Brystoptimalisering er viktig for selvrespekten, egne tanker og for styrking av kvinners identitet.  

Nye tekniske inngrep gir mindre restitusjon

Hos Motiva møter du samtalepartnere og kyndige eksperter som kan gå gjennom alle stegene med deg. Moderne kvinner fortjener moderne metoder for best kirurgiske inngrep og opplevelse/. Presise inngrep og styrkende utfall er viktig for Motiva. Med raskere snitt og mindre arr restituerer du langt raskere fra ditt inngrep. Naturlig følelse og bevegelsesfrihet etter inngrepet gjør veien til normale dager igjen kort og problemfri. Sammen med spesialopplæring til Motiva kirurger, fleksibilitet og holdbarhet av implantater er du i de beste hender. Kyndig hjelp på veien videre gjør at du ikke behøver å frykte for noe å gå galt.

Unge voksne har stadig kroppspress og meninger om alt mulig de må forholde seg til hver dag. Mye går på utseendet og det er ikke alltid lett å utholde meninger, synsinger og ord om hva du må gjøre. Uansett alder er voksne ikke alltid flink til å holde meninger og ytringer privat, og det er lett å bli såret av stygg prat. Mange tror de vet hva som er best for enhver! Det er viktig å huske at din kropp er din. Meninger er helt lovlig, men respekter andre for valgene de tar og vær vennlig mot folk. Alle fortjener det.