Gullsalg redder ungdom

Ungdom er i en utviklingsfase. Stadig vil de teste nye grenser og gjøre ting de ikke får lov til. Det gjelder både bruk av alkohol og i noen tilfeller narkotika, å være sent oppe, å ikke høre på sine foreldre, å skulke skolen og en masse annet. Ting har utviklet seg mye fra hvordan det var for 100 år siden til hvordan det er i dag, men mange ting er det samme. Det er bare bra og logisk at ungdommer er i en utviklingsfase. Både hjem, skole og lokalsamfunn har mye å si for hvordan ungdommen blir når de blir voksne. Derfor er det viktig å avdekke faresignal så tidlig som mulig.

Engasjer dere i ungdommens velvære

I Norge finner det mange flinke organisasjoner som jobber både med og for ungdom. Mange skoler har ungdomsklubber, og det samme har mange kristne menigheter og frivillige organisasjoner. Der får ungdommene være med på mange ulike aktiviteter sammen med andre ungdommer. Engasjerte voksenpersoner er tilstede slik at ungdommene har noen de kan forholde seg til og komme til med spørsmål. Det er ikke alltid like enkelt og være ungdom. Det finnes så mange etiske dilemmaer man kan komme opp i. Det gjelder både seksualitet, kjærlighet, vennskap og rus. Det finnes heldigvis masse frivillighet i de ulike organisasjonene, men de har som regel lite å rutte med. De aller fleste er engasjert i ungdommene og ønsker at de skal lykkes i voksenlivet. Du som leser har muligheten til å bidra med å hjelpe organisasjoner som vil det beste for ungdommene. De aller fleste hjem har ting de ikke bruker. Noen gamle ting på loftet eller kanskje noe gull etter en avdød bestemor. Nå har du mulighet til å selge gullet som du har liggende, og donerer pengene til et godt formål. selge gull har kommet for å bli, og med den gode fortjenesten og donasjonen har organisasjoner som hjelper ungdom muligheter til å gjøre en enda bedre jobb.

Med bare noen få tiltak kan ungdommene få et mer positivt syn

Når man er 13-14-15 år gammel svømmer hormonene rundt i kroppen. Man kan fort tenke lite rasjonelt og gjøre ting man kommer til å angre på. Gullsalg er et flyende marked. Det gjør at det er lite tap og en veldig god fortjeneste. Det er ikke bare organisasjoner som trenger donasjoner fra deg. Det gjør også ungdomsavdelingene på sykehusene. Sykehusene har som regel en stram økonomi, og ungdommene her ser ofte ikke så positivt på tilværelsen. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre hverdagen deres mer positiv. Med penger som er donert kan man bygge en tilrettelagt gymsal, gå til innkjøp av PlayStation og spill eller enkelt og greit handle inn gaver til julaften. Så det finnes verken noen fasit eller begrensninger på hva man kan bidra med. Pengene kan også bli brukt til forskning for å finne de riktige typer medisiner eller avdekke hvordan man kan fjerne sykdommer. Selg det gamle gullet ditt i dag, og redd ungdommene våre!