Fitness og syn

Det er jo ikke å stikke under en stol at mange av oss trenger mer trening enn det vi allerede utfører på ukentlig basis. Så hvordan skal du greie å motivere deg selv til å trene enda mer? Det er noe du kan få svar på i denne artikkelen her.

Sliter du med synet?

Grunnen til at mange av oss ikke er så glad i å trene, kanskje spesielt oss som bruker briller, er at det er plagsomt å få fettete briller og å måtte løpe med briller på tuppen av nesa. Dette er en unnskyldning mange bruker for å ikke trenge å trene. Heldigvis, så finnes det jo løsninger! Linser er jo noe av det smarteste man kan kjøpe, og sjekk kupongene hos Fotoknudsen, for her vil du kunne få store rabatter på både briller og linser.

Komme i gang

Når du har fått på deg linsene dine, så er det bare å komme seg ut døra, tenker du kanskje. Det kan være lurt å ta det litt rolig de første gangene du trener, slik at du ikke blir så støl at du ikke orker å trene igjen på lenge etter.

Derfor anbefaler vi deg å laste ned et begynnertreningsprogram eller en app som kan gi deg tips etter ditt eget nivå. Dette er en ordentlig god måte å komme i gang på og du vil se fremgangen fort.

Det blir også ekstra deilig å kunne føle vinden blåse deg i ansiktet og ikke behøve å bekymre deg for om det kommer til å regne eller ikke, for da blir brillene våte.

Det er faktisk så enkelt at mange av oss trenger bare å kjøpe oss linser for å komme i gang med treningen. Er ikke det ganske vilt å tenke på?

Andre tips

Det vi også anbefaler er å ta på deg treningstøy når du står opp, for da vil du føle deg rar om du ikke drar og trener i løpet av kort tid. Det vil kanskje også føles som et nederlag om du ikke trener når du har greid å ta på deg treningstøyet? Vi anbefaler deg også å trene sammen med noen gode venner!